ЗА НАС

Тектони ЕООД е студио за архитектура и интериорен дизайн основано през 2015 г., чиято цел е да осигури на клиентите си качествени услуги в сферата на проектирането на жилищни, обществени, индустриални и административни сгради. Работата на екипа обхваща цялостен поглед и завършек на всеки проект – от инвестиционно проектиране във всички проектни фази, до интериорен дизайн и интериорен инженеринг. През цялото време на работния процес се стремим към съответствие с най-новите тенденции и доказали се световни практики, чрез прилагане на иновативни технологии и материали. Всички проектанти притежават пълна проектантска правоспособност, познания и опит в областта на инвестиционното проектиране по съответната проектна част, която разработват. Наши партньори са доверени инженери и специализирани консултанти, с голям опит в съответната инженерна дисциплина.

Екипът ни е в състояние да Ви съдейства с всичко, свързано с  архитектура и интериорен дизайн, както и с луксозни ремонти до ключ.

ФИЛОСОФИЯ

Архитектура не е просто дейност… архитектурата е инструмент в правилните ръце.

Ние не украсяваме пространства. Ние им вдъхваме живот.

Основата на нашата философия е изградена от следните принципи, в които ние вярваме и към които се стремим:

ОПРОСТЕНОСТ В ПРОЕКТИРАНЕТО

Да превърнеш сложното в лесно, това е изкуството на опростеността. Целта е разработването на правилно решение, относно сложен проблем.
Задачата на архитекта, задачата на дизайнера е да намери решение, интегрирайки го максимално във възможно по-достъпна форма, да събере максимално количество ползи зад най-достъпната геометрия за разпознаване и усещане. Опростената форма крие в себе си невидимата сложност. Работата ни е да предлагаме на клиентите обекти без никакви усложнения. Това означава да се търси семпъл, но ефективен начин за решаване на проблема. За да направим това, се опитваме да интегрираме технологии, нови технически възможности, нови производствени процеси и иновативни материали, всичко това в рамките на балансирана форма за клиента.

ПОДХОД КЪМ ПРОСТРАНСТВОТО

Правилният подход към проектирането е разказана история, която предлага на обществото възможно най-пълната духовна представа за пространствата, които обитават и посещават. Обществените пространства са преди всичко емоции и преживявания.

ЦЕЛЕНАСОЧЕНОСТ НА ДИЗАЙНА

Нашият подход расте естествено от търсенето на идеи и отговори.

Дизайнът е много повече от създаването на пространства с красива интериорна декорация. Успешно проектираният дом трябва да има една уникална естетика, която е неповторима, но същевременно живописна и най-важното – демонстрира личността на своите обитатели.